Kérdésed van? Hívj minket! (tanácsadás magyar/német/angol nyelven) +43 660 7105489

Szállítás, Fizetés

Szállítási tudnivalók

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi, a csomagod érkezését a sikeres átutalástól számított legkésőbb 3 munkanapon belül várhatod. Amennyiben valamilyen okból késve tudjuk feladni a rendelésedet, erről minden esetben külön e-mailben tájékoztatunk! 

A kiszállítás napjának reggelén a GLS-től kapni fogsz egy értesítőt, amiben egy 3 órás intervallumban megjelölik a futár várható érkezését. Amennyiben a kézbesítés eredetileg tervezett napján nem tartózkodsz otthon, a GLS online felületén néhány kattintással módosíthatod a kiszállítás időpontját.  

Szállítási díjak:

1. zóna (Ausztria) - 6 € / 2400 Ft

2. zóna (Magyarország, Szlovénia, Szlovákia, Németország, Csehország) - 8 € / 3200 Ft

3. zóna (Románia, Horvátország, Lengyelország) - 14 € / 5600 Ft

A kiszállítás 100 € / 40.000 Ft rendelési összeg felett mindhárom zónába ingyenes!

Fizetés tudnivalók

Termékeink értékesítése az osztrák törvényeknek megfelelően zajlik, a rendelésedet Euróban és Forintban is fizetheted. Kérjük, figyelj rá, hogy a rendelés végösszegét mindig pontosan, a rendeléskor kiválasztott devizanemben utald át, csak így tudjuk megkezdeni a rendelésed feldolgozását! 

Kérjük, a visszaigazoló e-mailben kapott rendelési számot tüntesd fel az utalás közleményében! Az utalás beérkezését követően 1 munkanapon belül át is adjuk rendelésedet a futárszolgálatnak.

Az átutalási adatok:

Kedvezményezett: DS Trade GmbH
IBAN: AT27 3299 0000 0004 3729
BIC: RLNWATWWZWE
Bank: Raiffeisenbank Zwettl